Comunicat de l'equip de govern de Pedreguer

27 juliol 2014 01:00h

El portaveu de Compromís li recomana al popular que dedique els seus poders endevinadors a no deixar Ajuntaments endeutats i proveïdors sense pagar
 
Davant les declaracions d’Andrés Ferrer, portaveu popular a Pedreguer, davant la dimissió presentada per Antoni Costa, els portaveus dels tres grups que formen l’equip de govern s’han afanyat a afirmar que aquesta dimissió ha estat presentada de manera voluntària, sense atendre a cap “invitació ni exigència” per part de cap dels partits que conformen el govern pedreguer.

Pensen des del govern que aquestes declaracions són simplement un intent de desestabilitzar  un equip que funciona “de manera perfectament normal” i que amb el seu treball ha aconseguit “treure d’un pou negre les arques municipals i portar a Pedreguer un període de tranquil•litat política, econòmica i social que precisament Ferrer i el seu equip havien dut a límits mai vistos al nostre municipi”.

Tant Josep Puigcerver, portaveu d’AIXA, com Josep Antoni Fornés, portaveu del PSPV, han afirmat que Ferrer menteix quan declara que “l’han convidat a dimitir o, millor dit, l’han tirat els seus propis socis (PSPV i AIXA)”. “El nostre company, Toni, ha presentat la seua renúncia sense haver sigut forçat per ningun dels nostres partits; de fet, la seua intenció ens va ser transmesa prèviament pel seu grup municipal, BLOC-Compromís”.

Així ho ha corroborat el portaveu de Compromís, Sergi Ferrús, que s’ha mostrat més dur i ha recomanat al popular que “deixe eixe costum tan del PP d’amollar les mentides per premsa i després no disculpar-se. Millor faria aquest home en aplicar la seua bola de cristall a no deixar Ajuntaments endeutats fins les celles i als proveïdors del nostre poble sense cobrar (o ajudar als seus companys de partit de pobles veïns a fer-ho). La decisió de dimitir del nostre regidor ha estat presa per ell mateix, sense cap exigència per part de cap altre partit, i havent-se debatut al si del nostre col•lectiu local... manera normal de fer-se aquestes coses. Bé faria Ferrer en preocupar-se dels seus companys de banc, algun dels quals encara no ha presentat la dimissió per no refiar-se dels següents en la llista!”

next