Tallers d’Estiu a Pedreguer

7 agost 2014 01:00h
Participants al Taller d'Estiu 2014 amb monitores, monitors i el Regidor d'Educació, Sergi Ferrús
El passat divendres, 1 d’agost, començaren a l’escola de l’Alfàs de Pedreguer els Tallers d’estiu 2014, organitzats per la Regidoria d’Educació de l'Ajuntament de Pedreguer amb la col·laboració del Gabinet Psicopedagògic Municipal. Aquestes jornades lúdiques i culturals han estat dirigides als xiquets i xiquetes de 3 anys fins els 12 i es caracteritzen per la varietat d’activitats proposades, adaptades a la diversitat de l’alumnat; i per les diverses disciplines que es treballen, emprant una metodologia activa i participativa. 
 
El projecte organitzador d’aquesta edició és  PARLE VOSTÉ  de Josep Marqués i Lluís Cabrera, elegit per unanimitat pel Consell Escolar Municipal. A l’agenda del mes d'agost hi podem trobar gran diversitat d’activitats que es desenvolupen en dies temàtics dedicats a les arts, l’esport, les excursions, l’educació vial, etc. L’objectiu principal és que xiquets i xiquetes puguen passar els matins del mes d’agost jugant, divertint-se i gaudint de les activitats, alhora que adquireixen uns primers coneixements sobre la seua cultura i el seu entorn.
 
Aquesta edició dels Tallers d’estiu compta amb més de setanta participants i pretenen ser una important ferramenta d’integració a la nostra cultura i tradicions populars i una via d’aprenentatge del valencià com a llengua pròpia. També s'ha volgut que resulte més económic per les famílies, raó per la qual enguany cada plaça costa 5 euros menys, 45.
 
En definitiva, els Tallers d’Estiu són l’esdeveniment idoni per a aprendre divertint-se i gaudir d’un estiu de descobriments. 

next