Diari La Veu del País Valencià
Pedreguer presenta un vídeo promocional que servirà de tarja de visita del municipi
Vídeo promocional de Pedreguer

L’estrena serà el 26 d’agost, abans de la darrera sessió del Cinema a la Fresca

En uns 6 minuts, el vídeo, elaborat per TIVEUS Produccions Audiovisuals i patrocinat per l’Ajuntament de Pedreguer, fa un repàs al turisme, la cultura, la natura i el medi ambient, la gastronomia, el comerç, el patrimoni, la història, els esports, les festes i les persones de Pedreguer. Amb la col·laboració d’associacions, com ara els Pòrxens o CREAMA Pedreguer, i sota la supervisió del Departament de Cultura, el vídeo mostra unes espectaculars vistes aèries que ningú fins ara haurà pogut contemplar i incideix sobretot en el valor històric, cultural i mediambiental de les poblacions situades en segona línia. No debades porta com a títol “Pedreguer, entre la mar i la muntanya”.

Des del dimecres 20 d’agost l’Ajuntament ha penjat per les xarxes socials un tràiler que ja anuncia una bona factura tècnica. En poc menys de tres dies, només en la pàgina oficial del Facebook de l’Ajuntament de Pedreguer, ha tingut 1007 impactes i ha estat compartit 50 vegades. I en la plataforma on està allotjat ha estat reproduït 1120 vegades.

Això augura, doncs, bona afluència el dia de l’estrena, el proper dimarts 26 d’agost, a les 22,00 hores, al Parc del Patronat, abans de la darrera sessió del Cinema a la Fresca (que té previst projectar Blue Jasmine, de Woody Allen).

Amb aquest vídeo, Pedreguer disposarà d’una inestimable tarja de visita per fer servir en tot tipus de fires, així com en la xarxa, o com a obsequi a les visites. En una segona fase està previst elaborar versions en altres idiomes així com breus “píldores” temàtiques (natura, festes, cultura, etc.).

Comparteix

Icona de pantalla completa