Diari La Veu del País Valencià
El PP només legisla per a les concessionàries de serveis privatitzats
EU-Alzira lamenta que l’equip de govern del pp només legisle per a les concessionàries de serveis privatitzats
EU-Alzira lamenta que l’equip de govern de la sra Bastidas només legisle i beneficie les concessionàries dels serveis privatitzats. Per a Ivan Martínez, portaveu local d’EU-Alzira: “la recent sentència que dóna la raó als treballadors del servei urbà d’autobús, a més d’altres mesures preses pel govern local, demostren que el PP només beneficia les empreses adjudicatàries de les privatitzacions.”

Segons el regidor d’EU-Alzira: “durant els anys de govern del PP s’ha acabat de privatitzar pràcticament quasi tots els serveis públics, amb condicions favorables per a les empreses beneficiàries que a la llarga han sigut a costa dels sous dels treballadors i del servei a la ciutadania. I això ho acabem pagant entre totes i tots.”

Des d’EU recordem com en el servei urbà ha deixat de ser gratuït per a col·lectius necessitats (estudiants o aturats sense ingressos i jubilats amb pensions mínimes); en canvi, es va privatitzar el servei amb unes condicions òptimes per a les empreses, passant fins i tot de la mateixa cooperativa de treballadores i treballadors que eren municipals.

Per a EU, això ho hem comprovat en com s’han modificat en els últims anys els contractes per a la prestació de l’arreplegada i neteja del fem amb FCC (a costa de disminuir els serveis prestats), la negociació de la pròrroga de l’ORA (amb una quantitat fixa mínima sense atendre la recaptació real), el servei de jardins (a costa de borses públiques de treball) o també amb la política impositiva (grans descomptes per a grans empreses), etc.

Per a Ivan Martínez (EU-Alzira): “des d’EU continuarem reclamant el retorn a allò públic del que no deuria haver eixit d’allò públic. Amb el que costa l’IVA o amb el marge de beneficis de les empreses privades amb recursos públics, es podrien haver creat més borses de treball per a un servei de més qualitat.”

EUPV Alzira
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa