Diari La Veu del País Valencià
El modernisme d’Alcoi i el Projecte Microvinya del Celler La Muntanya de Muro en TVE
RedactaVeu / Alcoi

Agrosfera s’ocuparà del modernisme a Alcoi amb imatges i plànols d’edificis característics com la Casa del Pavo o el Círcol Industrial, donant especial rellevància a la Ruta Europea del Modernisme de la qual forma part la nostra ciutat. Durant la visita, s’ha comptat amb la col·laboració de l’historiador alcoià Gabriel Guillem, que ha estat entrevistat per l’equip televisiu sobre la pròpia història del modernisme a la ciutat i la seua importància actual.

La regidora de Turisme Maria Llopia comenta al respecte que “una vegada més, hem tingut l’oportunitat de vendre turísticament la nostra ciutat en un programa d’una cadena estatal i, a més, amb la importància de ser un capítol dedicat a un projecte tan interessant i important com el Projecte Microvinya, centrant el punt de vista en el turisme d’interior. Hem d’agrair al Celler La Muntanya la seua implicació en el desenvolupament turístic de les nostres comarques, per la seua visió imprescindible en l’empresariat turístic de treballar conjuntament com un territori plural ple d’atractius per al visitant. Hem de vendre marca territorial si volem que els nostres visitants passen diversos dies ací i, d’aquesta manera, pernocten, mengen i compren als nostres pobles i ciutats. Amb aquesta mateixa filosofia estem treballant a la Regidoria de Turisme dins l’Associació Serra de Mariola”.

Celler La Muntanya

Agrosfera és un programa informatiu i divulgatiu sobre l’actualitat del sector primari, el medi rural i la indústria agroalimentària que també introdueix aspectes culturals i turístics en els seus continguts. Amb més de 15 anys en antena, un rècord per a un programa televisiu, Agrosfera segueix obtenint bons resultats d’audiència i ha estat reconegut i premiat per sindicats, organitzacions agràries i comunitats autònomes convertint-se en un referent per a agricultors, pescadors, productors i també per a la població urbana que s’interessa per allò rural.

La Ruta Industrial, també a Radio 5 de Radio Nacional

Igualment, aquesta setmana també s’ha emés un programa a Radio 5 de Radio Nacional de España tractant la nova Ruta Industrial que ha presentat recentment la Regidoria de Turisme i en conjunt sobre el modernisme de la ciutat. Durant l’entrevista s’ha fet menció als distints atractius que presenta el modernisme, ampliats recentment a més de 30 punts d’interés i a la nova Ruta Industrial amb altres 15 indrets destacats, ambdues complementàries.

Les dues rutes estan disponibles per als turistes a través d’un fullet turístic editat per la Regidoria que assenyala punts d’interés, zona per e fer fotografies, dades històriques…

Comparteix

Icona de pantalla completa