Diari La Veu del País Valencià
En clau Europea el nou butlletí d’EU-Xàtiva
El compromís de l’Esquerra amb Europa centra el butlletí corresponent al mes de maig que EU-Xàtiva ha començat a repartir aquesta setmana per tota la ciutat.

Especial atenció mereixen les propostes i compromisos que la formació d’esquerres fa perquè la nova Europa, que eixirà de les urnes el pròxim diumenge 25 de maig, siga la de les persones i no la dels poderosos. La candidata valenciana al Parlament Europeu Marina Albiol, en la seua visita a Xàtiva, va recordar “és important anar a votar i fer-ho per EU perquè en aquestes eleccions ens juguem molt, ens juguem la reconquesta dels nostres drets. Està en joc el nostre futur”.

Però el dia a dia també marca l’actualitat municipal i el butlletí es fa ressò de l’acord adoptat per l’Ajuntament, a instàncies d’una iniciativa presentada per Esquerra Unida, per a negociar amb les elèctriques el deute de les famílies xativines que no poden pagar la factura de la llum.

Pendent de què passa ací, però també a la resta del món, EU-Xàtiva s’ha sumat també a la campanya de condemna “ Retorneu a les nostres xiquetes” que a escala mundial s’està fent contra el segrest de més de 200 xiquetes nigerianes. I en clau interna, i amb una aposta ferma per millorar i modernitzar la comunicació, EU-Xàtiva ha estrenat aquesta setmana nova web, adaptant-se així als nous temps on les noves tecnologies i les xarxes socials determinen la manera de generar i difondre la informació.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa