Diari La Veu del País Valencià
Votar Compromís és dir SÍ a les persones
Enric Morera, Síndic del Grup Parlamentari Compromís ha estat estos dies a la Ribera. Concretament el dilluns va estar a Algemesí i el dimarts a l’Alcúdia participant en els actes que la Coalició Compromís està realitzant en la nostra comarca per la campanya electoral per a les eleccions al Parlament Europeu.

Durant aquests actes, Enric Morera va manifestar clarament que: “Votar Compromís és dir sí a les persones. No hi ha vot més útil que el que es fa a Compromís per tal de treballar pel benestar de les persones que vivim a Valencia i a la Ribera. Qui vulgua donar-li sentit al seu vot, la millor opció és Compromís”.

Certament hi ha altres formacions polítiques que són més grans en diners, militants, representants públics i militants. I algú podria pensar que votar eixes opcions és més útil que votar Compromís. Però l’experiència ens demostra justament el contrari. Així ens diu Morera que: “Votar als partits grans és donar el vot a tots aquells poders que estan fent patir la nostra societat. Els partits grans diuen una cosa durant la campanya, i quan estan al govern, fan el que els dicten els grans poders fàctics. Governen per als grans, encara que això supose oblidar-se de les persones”.

En aquest sentit, la presència de Joan Baldoví a les Corts Espanyoles, ha demostrat el que és capaç de fer una persona amb ganes de treballar pel seu poble. A les corts hi ha diputats i diputades valencians escollits pels valencians que només passen d’Ademús s’obliden dels interessos dels qui els han escollits i passen a defensar els interessos dels seus partits a Madrid. Són servidors dels partits, no de les persones que els han votat. “Els diputats valencians de les llistes de partits estatals”, indicà Morera, “aniran a Europa a fer política contra els valencians, tal i com han demostrat reiteradament. Sebastià farà més en Europa pels valencians que 15 parlamentaris dels grans partits”.

Igualment Morera insistí que: “El nostre candidat, Jordi Sebastià anirà al Parlament Europeu ha treballar per les persones, per la nostra economia, pel nostre Xúquer. I no ho farà sol, perquè ho farà integrant-se en un grup europeu molt potent i dinàmic com ALE- Verds on tindrem el suport d’altres opcions polítiques europees que també defensen a les persones. Altres formacions estatals tindran més diputats, però el representant a Brussel·les dels valencians, dels que l’han votat i dels que no serà Jordi”.

Preguntat Enric Morera pel que pot ocórrer després d’aquests eleccions, va manifestar que: “Sembla que el Partit Popular i els Partit Socialista europeus van a pactar entre ells. Açò és el que portem temps anunciant, un pacte entre els populars i els socialistes per tal de blindar els seus privilegis. Ara és el torn a Europa, segurament en un any voldran fer el mateix a València. Votar populars o votar socialistes al remat acaba tenint conseqüències nefastes per a les persones i bones per al mercat. Per això, cal votar Compromís, el vot més útil per les persones”.

Compromís Ribera Alta

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa