Diari La Veu del País Valencià
Acte de Primavera Europea a Paterna
COMPROMÍS-PRIMAVERA EUROPEA OMPLI AMB MÉS DE 200 PERSONES EL TEATRE CAPRI DE PATERNA

La formació organitza un acte molt concurrit on intervenen la candidata a Europa, Loles Ripoll, i la diputada en les Corts, Mònica Oltra

Compromís per Paterna va celebrar dimecres passat al Teatre Capri el seu acte de Primavera Europea, aconseguint que es superara el límit de l’aforament permés al dit local. Allí es reuniren al voltant de més de 200 persones, quedant-se, fins i tot, algunes d’elles al carrer. “És l’esclat de la Primavera Europea”, varen ser les paraules de la candidata Loles Ripoll, qui acompanyada de la diputada de Compromís en les Corts, Mónica Oltra, va traslladar les propostes que la formació durà al Parlament Europeu.
Loles Ripoll i Mònica Oltra “han parlat de tu a tu amb la gent que ha volgut vindre a escoltar i sentir de prop la nostra Primavera Europea. Ha estat un acte molt proper, allunyat dels mítins convencionals, on han quedat clares les polítiques que Compromís-Primavera Europea vol fer a Europa. Des del #Rescatempersones fins al #Nodevemnopaguem, sense oblidar que tenim #Jovesambfutur”, ha explicat el portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.
“L’economia verda com a ferramenta per a crear ocupació, la lluita per implantar una societat on s’implanten i mantinguen els criteris d’igualtat i respecte als drets de tots en tots els àmbits, caminar cap a la fraternitat global… Idees que poden fer canviar Europa, fer una Europa de les persones, i que ara tenim a la mà. Cal anar i votar el proper diumenge perquè si no ho fem així, el bipartidisme tornarà a ser el beneficiat. És l’hora de plantar-nos a Europa i posar-la a treballar per a les persones”, va concloure la candidata Loles Ripoll.

Compromís per Paterna

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa