Diari La Veu del País Valencià
Treballarem a Europa per aturar el projecte Castor i…
Batalla “treballarem a Europa per aturar el projecte Castor i les prospeccions petrolíferes davant les nostres costes”
Esquerra Republicana va celebrar dimecres a l’auditori de Vinaròs el seu acte central a les comarques de Castelló. A l’acte van participar la candidata d’Esquerra Republicana a les eleccions europees, Elo Chamarro, el regidor d’Esquerra a l’Ajuntament de Vinaròs i candidat a les europees Lluís Batalla i el diputat d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch.

La candidata d’Esquerra Republicana del País Valencià a les eleccions europees, Elo Chamarro, va recordar la necessitat “de tenir veu pròpia a Europa on puguem defensar els interessos valencians i els drets civils i ciutadans que són part de l’ADN europeu. També és molt important tenir en compte que Europa és nom de dona i per tant és per a nosaltres una prioritat canviar aquest model de societat que fa invisible a les dones i ens considera ciutadanes de segona”

Per al candidat d’Esquerra Republicana a les Eleccions Europees, Lluís Batalla “si perdem aquesta batalla contra l’ofensiva de la dreta ens faran retrocedir a temps de la dictadura. Per a la gent d’Esquerra, aquestes eleccions són una gran oportunitat per dur la nostra veu a Europa en contraposició a la marca España que ens costa 6000 milions d’euros a l’any que ens espolien. A Europa treballarem per aturar el Projecte Castor i les prospeccions petrolíferes que tant afecten la nostra pesca. El somni d’Europa, que aquell somni que tots esperàvem que fora veritat, s’ha quedat en un grup de gestors econòmics que ens faran perdre drets I benestar, és per això que des d’Esquerra Republicana apostem per refundar Europa “

Per la seua part, el diputat d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch va afirmar que “decidir allò que volem ser, allò que volem fer, individualment i col·lectivament forma part de la nostra condició com a persones. Si algú ens impedeix decidir no ens tracta com a persones adultes. Votar no pot ser il·legal, ho ha estat durant molts anys I vam batallar per poder votar lliurement. I de la mateixa manera que decidirem els catalans, els valencians també heu de decidir que voleu ser. La dreta s’escuda en la crisi per coartar el nostre dret a decidir, quan és precisament que volem exercir-lo per bastir la nostra eixida a la crisi. Als Pressupostos de General de l’Estat es destinen 30.000 milions d’euros (el doble del pressupost de la Generalitat Valenciana) a tapar el forat de la banca que ens ha dut on estem mentre paguem la monarquia, trens sense passatgers, aeroports sense avions, carreteres sense cotxes i exèrcits que no fan més que perpetuar la crisi. No volem votar per capritx sinó per bastir una nova república al servei dels ciutadans. Cal que els valencians també reflexioneu si la sortida de la crisi passa per aquesta gent o per decidir lliurement el vostre futur”

Esquerra Republicana del País Valencià

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa