Pedreguer exigirà a Sanitat que es construesca el nou centre de salut

6 juliol 2015 01:00h
L'alcalde Sergi Ferrús ja s'ha posat en contacte amb la concessionària i demana cita amb la nova consellera

L'alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, no perd el temps i abans que ningú puga explicar a la nova consellera de Sanitat, Carmen Montón, què passa a la seua localitat, vol fer-ho ell. Així, aquest dies aprofitarà la carta de felicitació als nous consellers per traslladar de primera mà a la nova titular de Sanitat «les nostres inquietuds respecte al funcionament de l'atenció sanitària a la Marina Alta i, concretament, a Pedreguer».

Ferrús es mostra esperançat amb que “siguem atesos, no debades els actuals responsables sanitaris del govern valencià ja van mostrar els darrers anys la seua voluntat de construir aquesta infraestructura de primera necessitat, que porta molts anys pendent: de fet, en els darrers tres anys, els grups que ara formen govern, a instància nostra, van incloure en aquest sentit esmenes als pressupostos generals de la Comunitat Valenciana, que el PP s’encarregava de tombar sistemàticament”. Per això confien en que o bé la Conselleria farà complir les seues obligacions a la concessionària o bé la construcció serà assumida directament per la Conselleria.

D'altra banda, pocs dies després de prendre possessió de l'Alcaldia, Ferrús li va remetre també una carta a la concessionària Marina Salud sol•licitant una reunió amb Ángel Giménez, el seu Director gerent, per tornar-li a demanar la immediata execució del nou centre de salut. Una trobada que des de l'entorn del director es veu amb bons ulls però que ha demanat que es produisca a partir del 20 de juliol, quan estiga perfilada la composició de la nova Conselleria.

Segons van informar ahir fonts municipals, a aquesta entrevista acudiran l'alcalde, Sergi Ferrús, i la regidora de Sanitat, Inmaculada Puigcerver, i es té la intenció de convidar també a algun representant de la Plataforma creada uns dies abans de les eleccions per la construcció del nou centre de salut, a la qual Ferrús ha volgut donar tot el seu suport i l'ajuda que necessiten, "ja que és una gran satisfacció que finalment la societat civil exigisca allò que ja fa massa temps que estem demanant".

En el transcurs d'aquesta reunió els representants municipals instaran Giménez a construir el nou centre de salut, i li exposaran les mancances que presenta l'antic edifici que està al centre del poble. I és que ja fa massa temps que en la parcel•la cedida per l'Ajuntament a la Conselleria a l'entrada del municipi figura el cartell anunciador del pla 'Construint Salut', en què es preveia la creació del nou centre de salut de Pedreguer, "un cartell que és prova de la poca vergonya de les anteriors autoritats sanitàries i que esperem fer desaparèixer, per obsolet, en pocs mesos", han finalitzat des del govern pedreguer.

next