Diari La Veu del País Valencià
Replanteig per a la construcció del pavelló poliesportiu de Pedreguer
Amb aquest acte es dóna inici al procés d’execució de l’obra d’aquest important equipament esportiu.

El passat dijous tingué lloc la signatura de l’acta de comprovació de replanteig de les obres del pavelló esportiu municipal de Pedreguer. Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer; Francisco Rodríguez Trives i Joan Felipe Ribes Aranda, arquitectes tècnics de la Direcció Facultativa, Carlos Pérez Campaña, en representació de l’empresa que el durà a terme, i Fernando Valderrama Garre, un dels arquitectes autors del projecte, han signat el document que dóna inici a l’execució de les obres.

D’aquesta manera, el procés de construcció del pavelló poliesportiu continua avançant d’acord amb els terminis establerts al mes de gener, quan va acordar-se definitivament la posada en marxa de la seua primera fase (http://pedreguer.es/pedreguer-anuncia-la-construccio-del-pavello-poliesportiu-cobert/).

Aquesta havia quedat ajornada temporalment des del 2012 per tal d’evitar que les obres, emmarcades dins de l’anomenat Pla Confiança, quedaren paralitzades per la impossibilitat de complir amb els terminis de pagament, en no disposar l’Ajuntament del compromís ferm per part de la Generalitat de fer un pla de pagaments apropiat.

A principis d’aquest d’any, un cop aconseguida la pròrroga del Pla Confiança i en disposar l’Ajuntament de romanent de tresoreria (per poder cobrir suposats endarreriments en el pagament per part de Conselleria, que és qui subvenciona el projecte), va acordar-se la continuació del procés, que ara ha vist complida una de les seues fites.

Sergi Ferrús ha remarcat la importància d’aquesta signatura, per tal com “posa de manifest que l’inici de les obres és imminent” i que, per tant, “els pedreguers i les pedregueres podran comptar prompte amb aquest important equipament esportiu”, reivindicat des de fa anys per nombrosos col•lectius locals. Ferrús ha volgut recordar que, en compliment del seu compromís manifestat durant la campanya electoral, el pavelló poliesportiu de Pedreguer “no serà inaugurat per cap polític ansiós de fer-se la foto, sinó per la ciutadania, és a dir, per la primera associació o col•lectiu del poble que haja de fer-ne ús”.

Quan l’esmentada infraestructura siga una realitat, els pedreguers i les pedregueres podran disposar d’una pista polivalent coberta, amb la corresponent graderia, així com la resta d’instal•lacions aparellades, com ara magatzems, vestuaris i banys. D’aquesta menra es cobriran necessitats com la pràctica esportiva sense afecció climatològica, l’augment de pistes disponibles, millors condicions de seguretat, higiene i confort, pràctica d’activitats per a adults, etc. Quedaria pendent per a realitzar, de considerar-ho oportú, una segona fase que inclouria sales polivalents, més vestuaris i dependències d’administració gimnàs, etc.

Comparteix

Icona de pantalla completa