Diari La Veu del País Valencià
Rus i el PP es boten la llei electoral
RUS HA FET UNA UTILITZACIÓ PARTIDISTA DELS ‘MINIJOBS’ A TRES DIES DE LES ELECCIONS EUROPEES

Cerdà (PSPV): “Rus i el PP es boten la llei electoral i anuncien amb pocs minuts un acte que hauria sigut prohibit per la Junta Electoral Central”

El portaveu del PSPV de Xàtiva Roger Cerdà ha denunciat la utilització partidista que ha fet Alfonso Rus i el govern municipal del PP al presentar tres dies abans d’unes eleccions europees el pla de ‘minijobs’ de l’Ajuntament per a 100 persones, quan es podia fer la setmana següent perquè no comencen a treballar fins el 2 de juny. “Rus ha anunciat l’acte este dijous pel matí, minuts abans de fer-se, demostrant que és un expert en el joc brut i populista, perquè així no s’ha pogut denunciar davant la Junta Electoral Central que hauria prohibit esta presentació”, afirma el líder socialista.

A més a més Cerdà lamenta que “Rus no para de posar-se en ridícul, i amb ell el nom de Xàtiva perquè ell és l’alcalde de la ciutat” en referència al fet de que haja fet declaracions racistes i xenòfobes. Recorda així el regidor del PSPV que Rus sols es preocupa per la pobresa quan afecta als veïns dels nostres pobles que van ara a demanar ajuda a Càritas, i no com abans quan sols anaven “búlgars, romanesos, marroquins i de Senegal”. Junt amb este míting de Rus també està el que va fer dimecres amb Rajoy on va dir en estil “matón” que “o voteu a Cañete o us pegue una pallissa”, que ens fa sentir als xativins “vergonya” mentre som “la riota de tot Espanya”.

D’una altra banda Roger Cerdà també ha alertat que la presentació del pla dels ‘minijobs’ és “la forma de demostrar quina política d’ocupació té la dreta europea: la precarietat laboral fins a l’extrem, la nova xacra de treballar però sense deixar de ser pobre”. El líder del PSPV afirma que “nosaltres no entenem el treball com donar una almoina insuficient com fa el PP, sinó que els socialistes ho vegem com un dret de totes les persones per poder tindre un vida digna”.

PSPV Xàtiva
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa