Diari La Veu del País Valencià
L’app municipal de Pedreguer es consolida durant les Festes
Durant les recents Festes de Pedreguer, que han tingut lloc entre els dies 10 i 19 de juliol, Pedreguer App, l’aplicació per a telèfons mòbils de l’Ajuntament de Pedreguer, s’ha consolidat com a eina d’informació ciutadana. Així ho palesa el fet que durant els deu dies que han durat les celebracions, l’app ha rebut una mitjana de 5.000 visites diàries, assolint un màxim de més de 13.000 visites el dia 14 de juliol.

Des de la regidoria de Modernització s’han valorat molt positivament aquestes dades. Així, el regidor de l’àrea, Blai Server, ha assenyalat que les xifres “confirmen que l’aplicació ha estat ben rebuda per la ciutadania de Pedreguer, que hi recorre per tal d’informar-se d’allò que passa al poble”. A pesar d’aquesta satisfacció, Server ha afegit que “la intenció de l’equip de govern és continuar treballant per millorar-la i per això estem oberts a tota mena de suggeriments i propostes”, que poden fer-se arribar a la regidoria a través de l’apartat de Contacte i suggeriments del web municipal.

Pedreguer App, disponible per a dispositius Android i iOS, permet a la ciutadania no només rebre informació municipal (des de l’agenda cultural i esportiva a l’oferta educativa, les festes, alertes i esdeveniments destacats), sinó que també facilita la interacció amb l’Ajuntament, a través, per exemple, de la secció Reporta, la qual permet als pedreguers i les pedregueres la comunicació d’incidències observades mitjançant una fotografia. A més a més, està previst que en els pròxims mesos continue desplegant-se el potencial de l’aplicació i, entre d’altres, s’hi incorporen també els comerços i les associacions del municipi que ho desitgen.

Comparteix

Icona de pantalla completa