Diari La Veu del País Valencià
Gandia – Unió Europea i Joventut
GRAN ACOLLIDA DE LES I JORNADES D’ESTRUCTURA EUROPEA ORGANITZADES PEL CONSELL DELS JOVES DE GANDIA
ÈXIT TOTAL DE PARTICIPACIÓ EN LES JORNADES DE FORMACIÓ I INFORMACIÓ SOBRE EUROPA.

EL CONSELL DELS JOVES DE GANDIA, HA ATÈS A MÉS DE 400 PERSONES EN TRES DIES PER INFORMACIÓ SOBRE ELS PROGRAMES EUROPEUS.

ELS QUATRE REPRESENTANTS POLÍTICS PARLÀREN DE JOVENTUT I EUROPA, SENSE DEIXAR A BANDA LA REALITAT LOCAL.

El Consell dels Joves de Gandia, ha dut a terme els passats dies 20, 21 i 22 les I Jornades d’Estructura Europea, les quals han estat un èxit total de participació, sobrepassant les previsions de l’organització.
Un total de 73 persones assistiren als tallers sobre emprenedorisme i treball a l’estranger, oferides per Jose Peiró -biòleg i emprendedor al Regne Unit- i sobre les fronteres lingüístiques i el programa Erasmus+ oferides per Hèctor-Josep Juan -formador del programa europeu Erasmus+ i vicepresident del CJG-.
Pel que fa al diàleg estructurat entre la joventut i els representants polítics, un total de 33 persones assistiren a aquest acte el qual va comptar amb la participació d’Alberto Moratal (Partit Popular), Adrià Vila (PSPV-PSOE), Alícia Izquierdo (Coalició Compromís) i Nahuel González (EUPV-Verds). Aquest acte, va estar moderat per la redactora i locutora Jéssica Cánovas, d’Infonoticias i esRadio Gandia.
Pel que fa al Consell dels Joves de Gandia, tal i com apunta Héctor Císcar, president de l’entitat, “aquesta programació ha despertat un gran interès entre la joventut de tota la comarca, ja que s’han atès a més de 400 persones per telèfon, correu electrònic i al nostre centre juvenil, les quals estaven interessades en les activitats de formació, participació i voluntariat que s’emmarquen en el nou programa europeu Erasmus+, del qual la nostra entitat és l’única que ha presentat projectes, i la qual, a més, és l’única que compta amb servei d’informació europeu en aquesta comarca i pràcticament a tot el territori valencià”. Tot seguit, afegeix que “el Consell dels Joves de Gandia té en marxa un total de 13 projectes amb organitzacions de tots els països de la Unió Europea i mediterranis -sense excepcions- el qual pretendrà fomentar la participació dels joves en temes com els drets humans, l’educació formal i no formal, el voluntariat social o el medi ambient”.

Joves de Gandia
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa