Diari La Veu del País Valencià
El PP podria perdre totes les majories absolutes a la comarca
El PSOE a la Ribera Alta manté la cautela davant els resultats de les eleccions d’ahir que castiguen clarament al PP

Martínez: “Amb les dades de les europees el PP perdria totes les majories absolutes a la comarca”

Alegria continguda en el PSOE a la Ribera Alta després de conèixer els resultats de les eleccions europees.

Robert Martínez, secretari general del PSPV-PSOE a la Ribera Alta, valora positivament el gir cap a l’esquerra que ha experimentat el vot dels electors a la comarca, encara que és conscient de que cal fer un esforç major per tal d’acabar de comptar amb el recolzament majoritari de la ciutadania, ja que del resultat de les eleccions d’ahir si alguna cosa queda reflectida és la necessitat de canvi cap a polítiques d’esquerres.

Amb les dades de les europees el PP perdria totes les majories absolutes a la comarca “la qual cosa deixa només una lectura, la manera de governar de la dreta els ha passat factura” segons Martínez.

Ara és el moment d’analitzar estos resultats en deteniment per tal de extraure les conclusions pertinents i iniciar un cicle de autocrítica, de concretar el que falta matisar per acabar de fer calar el missatge del socialistes al riberencs i amb açò, i un treball seriós i compromès, tornar a obtindre per al PSPV uns resultats que donen peu a formar governs d’esquerres en la pràctica totalitat d’ajuntaments de la comarca.

Martínez ha posat com exemple l’Ajuntament que ell presideix, el de l’Alcúdia, que treballa a diari per estar a prop dels alcudians, escoltant les seus preocupacions, tenint en compte les opinions i esmenant tot el que el poble demana. Això ha derivat en que el PSPV haja optés, en eixa localitat, més del quaranta per cent de recolzament en les europees d’ahir, el que ha fet que l’Alcúdia siga la població de tot el País Valencià amb el millor resultat per als socialistes.

Per a Martínez només queda treballar com fins ara a la comarca, acabant de perfilar els posibles errors que a hores d’ara puguen haver amb un horitzó clar i concret, les municipals de 2015 on l’esquerra pot aconseguir de nou l’hegemonia a tots el pobles de la nostra comarca.

PSPV Ribera Alta
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa