Una pista coberta permetrà practicar esport en condicions meteorològiques adverses

El passat dissabte 31 d’octubre quedava enllestida pel seu ús la pista coberta construïda al pati de l’Institut de Pedreguer i finançada per l’Ajuntament de Pedreguer.

Aquesta infraestructura era una proposta que va eixir de la segona edició de pressupostos participatius de Pedreguer i que permetrà la pràctica de l’esport en condicions meteorològiques adverses (tant per pluja o rosà, com per excès de calor) no només a les escoles esportives de Pedreguer, sinó també als més de 400 alumnes del centre educatiu.

La pista ha estat inaugurada, segons el Regidor d’Esports i Alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, “de la millor manera possible, gaudint-la els mateixos usuaris, en aquest cas les joves que formen part de l’Escola Esportiva Municipal de Bàsquet, que el mateix dilluns ja han pogut entrenar-hi en unes condicions que millora bastant la pràctica de l’esport”.

Aquesta pista coberta donarà cabuda a quatre modalitats esportives: futbol sala, handbol, voleibol i basquet, amb la possibilitat de practicar-hi també el mini-basquet per a les categories inferiors.

Compta amb un paviment de resina i amb unes cistelles de basquet abatibles i motoritzades, amb uns taulers de metacrilat adaptables tan per a basquet com per a mini-basquet. Per tal de complir amb les mesures de seguretat, es dotarà d’unes proteccions per a cadascuna de les columnes.

Els primers usuaris, alumnes i entrenadores de les escoles, ja han manifestat la satisfacció d’entrenar en aquest tipus de pista.

Comparteix

Icona de pantalla completa