Diari La Veu del País Valencià
Concert de la Banda i l’alumnat de l’Escola de Música de Pedreguer
El passat 19 de desembre tingué lloc el Concert de Nadal que cada any ofereixen la Banda i l’alumnat de Llenguatge Musical de l’Escola de Música de Pedreguer, sota la direcció de Merche Femenia.

El programa del concert, celebrat en un Espai Cultural ple de gom a gom tant dalt com baix de l’escenari, constà de 8 peces nadalenques, interpretades bé en solitari per la Banda, bé amb l’acompanyament vocal de l’alumnat de l’Escola i Conservatori.

El concert, especialment divertit i emotiu per la participació dels més menuts i menudes de l’Escola de Música, serví perquè els veïns i veïnes de Pedreguer gaudiren del resultat del treball que realitzen la Banda i l’alumnat de l’Escola al llarg de l’any, molt meritori atés el fet que es tracta d’una formació que experimenta la constant incorporació de músics i músiques noves.

Aquest ha estat un més dels actes programats en el marc de la quinzena edició dels Concerts de Nadal de Pedreguer, que enguany han comptat amb la participació del Grup de Danses de Pedreguer i l’Escola de Danses de Xàtiva, la Jove Orquestra de la Marina Alta, el Cor Sant Bonaventura i l’alumnat de Trombó d’Ensenyaments Professionals del Conservatori “Josep Climent” d’Oliva.

Comparteix

Icona de pantalla completa