Diari La Veu del País Valencià
Cal que els menjadors escolars en estiu siguen una realitat en juny
Compromís reclama que els menjadors escolars en estiu siguen una realitat en juny

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “els menjadors escolars durant els mesos d’estiu han de ser una realitat ja en el mes de juny i, per tant, l’equip de govern ha de portar a terme l’estudi al que s’ha compromès de manera urgent per donar una resposta immediata”.

Mollà ha recordat que “l’any passat ja vam sol·licitar a l’equip de govern que posara en marxa esta iniciativa que garanteix que els xiquets i xiquetes tinguen garantit un menjar de qualitat al dia, però va ignorar la nostra petició sense cap argument que ho justificara, perquè rebutjar esta proposta no té cap explicació”.

En este sentit, la portaveu local ha destacat que “celebrem que l’equip de Mercedes Alonso s’haja donat compte de la importància de donar una resposta als gravíssims problemes socials que patim i, per tant, reclamem que no demore esta qüestió i no quede només en un estudi sobre la possibilitat de posar-ho en marxa”.

“L’Ajuntament, com a administració més pròxima a la ciutadania, ha d’establir mecanismes per a contrarestar estos drames i no és comprensible que l’equip de govern tenint-ho a la seua mà ignore esta mesura”, ha conclòs Mireia Mollà.

Compromís per Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa