Diari La Veu del País Valencià
Escola d’estiu d’anglés a Pedreguer
Se celebrarà entre els dies 19 de juliol i 5 d’agost i estarà adreçada a l’alumnat de secundària

El coneixement d’idiomes és un recurs fonamental en la societat actual, tant a nivell personal com a nivell formatiu i professional. Davant d’aquesta realitat, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pedreguer ha organitzat, en col·laboració amb l’IES Pedreguer, la primera edició de l’escola d’estiu d’anglés del municipi. Sota la denominació Pedreguer Summer School 2016, aquesta iniciativa pretén oferir a l’alumnat de secundària de la localitat l’oportunitat de millorar el domini d’aquest idioma, especialment pel que fa a l’expressió i comprensió orals, en un ambient distés, divertit i més informal d’allò habitual.

L’escola es desenvoluparà entre els dies 19 de juliol i 5 d’agost, i tindrà un cost per alumne de 50 €, si es realitza la matrícula completa, i 20 € per setmana, si es realitza una matrícula parcial (d’1 o 2 setmanes). L’Ajuntament ha previst la concessió d’ajudes per a aquelles famílies amb dificultats per fer front a la quota de matrícula, que seguiran el procediment del Fons Municipal d’Emergència. La inscripció podrà realitzar-se fins al 3 de juny a l’Ajuntament.

La Pedreguer Summer School 2016, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’IES Pedreguer, alternarà sessions teòriques amb activitats pràctiques, lúdiques i d’oci per a l’alumnat participant, que podrà gaudir i passar-ho bé alhora que aprén i es forma, mitjançant la immersió lingüística, en el maneig de l’anglés.

Tal com ha assenyalat Blai Server, regidor d’Educació, “d’aquesta manera l’Ajuntament posa a l’abast dels joves del municipi una nova via per a l’aprenentatge d’idiomes”. Server ha afegit, a més, que “la iniciativa satisfà una demanda ciutadana, tal com ha posat de manifest el sondeig realitzat entre les famílies i que ha revelat que, a hores d’ara, hi ha més de 50 alumnes interessats a participar-hi”. Des de l’Ajuntament s’ha ofert als pobles veïns de Beniarbeig i Benidoleig la possibilitat de col·laborar en la iniciativa, de manera que puga participar-hi també l’alumnat d’aquestes localitats que assisteix a l’institut de Pedreguer.

Comparteix

Icona de pantalla completa