Diari La Veu del País Valencià
Tres alumnes del IES Pedreguer premiats amb un campus científic
L’IES PEDREGUER enguany torna a estar d’enhorabona. Si l’any passat en van ser dues, enguany en són tres les alumnes de quart d’ESO del centre que gaudiran part de les seues vacances d’estiu aprenent ciència d’una manera lúdica. Això ha estat possible gràcies al fet que han obtingut una de les beques que per aquest motiu ofereix el Ministeri d’Educació des de fa anys a l’alumnat estudiós i amb afecció per la ciència. Cal tenir en compte que les tres alumnes premiades presenten una nota mitjana superior al 9,5 en el curs passat.

Les afortunades són Laura Durà de Pedreguer, Mara Stoks de Benidoleig i Rosa Sapena de Beniarbeig. La estada científica de Laura serà a les Illes Canàries, concretament a Las Palmas. En canvi, Mara i Rosa aniran a Santiago de Compostel·la.

Amb aquests campus pràctics es pretén que l’alumnat excel·lent s’aprope a la ciència des d’una vessant pràctica que difícilment es pot fer en un centre educatiu per manca d’instal·lacions. Cal tenir en compte que els campus es realitzen a Universitats i altres llocs, com oceanogràfics, laboratoris.

Confiem que les tres alumnes tornen al centre amb més ganes que mai d’aprendre per la magnífica experiència que prompte viuran.

Comparteix

Icona de pantalla completa