Diari La Veu del País Valencià
Pedreguer amplia la seua oferta formativa per al curs 2016-2017
L’IES PEDREGUER IMPARTIRÀ EL CICLE FORMATIU D’ATENCIÓ A PERSONES DEPENDENTS

El municipi de Pedreguer amplia la seua oferta formativa per al curs 2016-2017. La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha comunicat al centre la concessió del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència. Aquesta mesura arriba després de diversos intents per part de l’institut d’acollir un cicle de Formació Professional, que fins al moment havien topat amb la negativa de la Conselleria.

Des de la direcció del centre i la Regidoria d’Educació s’ha valorat molt positivament la notícia, per tal com “suposa l’ampliació del ventall formatiu a l’abast del jovent de Pedreguer i del nord de la Marina Alta”. Així, els i les estudiants del municipi podran accedir a un nivell superior de formació sense haver-se de desplaçar.

L’objectiu d’aquesta modalitat d’ensenyament és capacitar l’alumnat per a l’atenció i la cura quotidiana de persones i col·lectius amb necessitats especials de salut física, psíquica i social (persones grans, discapacitades, convalescents que pateixen malalties cròniques, etc.), alhora que formar-lo en les estratègies i els procediments més adequats per mantenir-ne i millorar-ne l’autonomia personal, les relacions amb l’entorn i la inserció ocupacional.

La matrícula d’aquesta nova especialitat per al curs 2016-2017 es troba ja oberta i, en el seu termini ordinari, finalitza demà, per la qual cosa des de la direcció del centre s’ha recomanat que tothom que hi estiga interessat realitze la sol·licitud al més prompte possible, d’acord amb el procediment habitual.

Comparteix

Icona de pantalla completa