Diari La Veu del País Valencià
Sueca – Des de Compromís estem molt satisfets amb els resultats

En primer lloc volem mostrar el nostre agraïment a totes i tots els que heu participat a les eleccions europees. Vos puc dir que des de Compromís estem molt satisfets amb els resultats. El treball que hem fet s’ha vist recompensat amb el suport dels i les suecanes. Ara ja podem dir que la veu del poble valencià està present a totes les institucions: Ajuntament, Corts Valencianes, Congrés dels Diputats i Parlament Europeu.

És la primera vegada que aconseguim representació a Europa i els i les suecanes heu contribuït de manera molt especial. Hem passat de 343 vots a 2045 vots a les eleccions europees i açò ens dóna molta força i la il·lusió per continuar treballant des del col·lectiu. Hem il·lusionat molta gent amb un missatge clar: la política i les institucions són per a les persones. Jordi Sebastià estarà a Brussel·les i Estrasburg, però no estarà a soles, s’emportarà l’energia que entre totes i tots li hem transmés i les propostes que li anirem fent.

Ens queda un any de molta feina i la gent de Compromís animem a tota la ciutadania a participar i contribuir al nou projecte de canvi. En poc de temps celebrarem primàries locals per a confeccionar la llista que presentarem a les municipals. Estes primàries estaran obertes a la ciutadania i des d’ací volem animar-vos per tal que es feu sentir.

Moltíssimes gràcies! Us esperem!

Compromís per Sueca
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa