Diari La Veu del País Valencià
Pedreguer – Sol·licitud Bo Infantil curs 2016/2017
La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat les bases reguladores de les ajudes econòmiques destinades a l’escolarització en les escoles i centres d’Educació Infantil de primer cicle del País Valencià (Bo Infantil). En la convocatòria d’aquest any i a fi d’atendre en major grau a les famílies amb menys recursos, les ajudes es concediran en funció dels nivells de renda de les famílies.

Per tant, els pares/mares de l’alumnat matriculat a l’Escola Infantil Municipal La Glorieta per al proper curs 2016/2017 hauran de presentar a l’Ajuntament, entre els dies 4 i 6 de juliol, de 8 a 14 hores, la sol·licitud degudament emplenada i signada pels dos pares, juntament amb la següent documentació: fotocòpia compulsada del DNI/NIF/NIE d’ambdós pares i fotocòpia compulsada del llibre de família complet.

Als següents enllaços pot trobar-se el full de sol·licitud que cal emplenar i presentar a l’Ajuntament, el detall de la documentació que cal adjuntar-hi i les bases de la convocatòria:

SOL·LICITUD BO INFANTIL
DOCUMENTACIÓ BO INFANTIL
BASES BO INFANTIL

Comparteix

Icona de pantalla completa