Diari La Veu del País Valencià
Destitueixen el director adjunt de la Marca Espanya per haver insultat els catalans en un tuit
ACN / Madrid

Gafo va escriure divendres a la vesprada al seu Twitter ‘Catalans de merda. No es mereixen res’ després dels xiulets a l’himne espanyol durant la inauguració dels Mundials de Natació a Barcelona.

El rebombori i les crítiques a les xarxes va ser immediat, i l’encara director adjunt de la Marca Espanya va enviar diversos tuits en què es retractava: “només volia dir que l’himne espanyol mereix un respecte. Jo mai xiularia l’himne català i no em referia a tots els catalans als quals respecte plenament”.

Les crítiques no van minvar i fins i tot el portaveu del PSC, Jaume Collboni, li va escriure que “no esperem les teues disculpes, sinó la teva dimissió o destitució com a director adjunt de la Marca Espanya”.

Sobre les 10.00 hores de la nit d’aquest dissabte, Juan Carlos Gafo va fer un últim missatge al seu compte de Twitter on tornava a demanar “disculpes a tots els catalans”. “Va ser un error i demane perdó per les meues afirmacions. Deixaré Marca Espanya. Els que em coneixen saben que no pense així”, finalitzava el tuit.

Comparteix

Icona de pantalla completa