Diari La Veu del País Valencià
L’Alcalde d’Algemesí perd els papers al plenari
L’ALCALDE D’ALGEMESÍ PERD ELS PAPERS AL PLENARI I ACABA EXPULSANT A TOTS ELS REGIDORS I REGIDORES, EN UNA ACTE DEL MÉS PUR ESTIL DICTATORIAL.

EN EL TORN DE PRECS I PREGUNTES, DESPRÈS D’UN INTERCANVI DE DESQUALIFICACIONS ENTRE L’ALCALDE I EL REGIDOR DE MÉS ALGEMESÍ L’ALCALDE EN UNES FORMES ANTIDEMOCRÀTIQUES DONA PER FINALITZAT EL PLENARI I ENS ENVIA A TOTS A CASA.

No és era la primera vegada que l’alcalde i el portaveu de Més Algemesí havien crispat el plenari en el darrer punt de l’ordre del dia, però ahir i front a la petició per part del regidor d’eixa formació de que l’alcalde és retractarà d’una afirmació que havia realitzat l’alcalde en plenari anterior i que no va poder demostrar, i en unes formes totalment autoritàries, després de reclamar al regidor Josep Bermúdez que no tenia la paraula, va finalitzar el plenari, ‘s’ha acabat, tots a casa’.

L’alcalde de la nostra ciutat te la costum de prendre la paraula al final de cada punt i especialment al final del plenari, per fer unes diatribes impressionants i en moltes ocasions faltes d’objectivitat i faltant en ocasions a la veritat. I ahir va arribar al màxim deliri quan va suspendre de forma totalment improcedent el plenari al darrer punt.

Els regidors d’Esquerra Unida ens quedarem amb preguntes per fer al plenari, una relativa a la petició dels Joves d’EU demanat la dimissió del Sr Adrian Palmero per la seua actitud el dia de les eleccions europees portant als majors de la residència fins a la mateixa taula de votació. També teníem un prec referent a una felicitació al TSJ per la sentencia al exconseller Rafael Blasco i a la quasi totalitat de la seua camarilla al front de Cooperació, diners que no tenim cap dubte van provocar sofriment i malaltia en els països als que anaven destinats i que es van desviar en interessos personals i a butxaques particulars.

EUPV Algemesí
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa