Diari La Veu del País Valencià
Manifestació per la indústria, el comerç local i els serveis públics al Port de Sagunt
RedactaVeu / Port de Sagunt

La Plataforma per l’Educació Pública del Camp de Morvedre s’adhereix a la manifestació que tindrà lloc demà, dia 24 de juliol, per la ‘Defensa de l’ocupació, la indústria, el comerç local i els serveis públics’ al Port de Sagunt.

L’Educació és un dels serveis públics essencials que més està sofrint les retallades i les polítiques neoliberals que pretenen “mercantilitzar i deshumanitzar l’educació com a servei públic, universal i de qualitat. L’escola pública és de tots, garanteix la igualtat d’oportunitats, és inclusiva i no discriminatòria i crea pensament crític. És clau per a la generació d’ocupació de qualitat i motor de l’economia productiva”, asseguren des de la plataforma.

A més, expliquen les mateixes fonts, “volem mostrar el nostre més absolut rebuig a la desaparició de Galmed. La desaparició de l’empresa suposaria un duríssim colp per a centenars de famílies del nostre poble, moltes d’elles amb fills i filles en edat escolar que poden veure’s greument afectats en el seu projecte educatiu”.

El tancament de Galmed afectarà de manera “molt negativa la situació socioeconòmica del nostre poble. En l’àmbit educatiu pot suposar el tancament d’escoles i abandonament d’inversions necessàries i fonamentals en l’àmbit educatiu”, lamenten.

Per això, la plataforma fa una crida a l’assistència a la manifestació, demà dimecres, dia 24 a les 20 hores al Port Sagunt, des de la Plaça Ramón de la Sota.

Comparteix

Icona de pantalla completa