Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Benicàssim – Referèndum per escollir el cap d’estat
Compromís per Benicàssim se suma a la crida d’un referèndum per escollir el cap d’estat

Davant la renúncia del cap d’estat, Joan Carles I, des del col·lectiu de Compromís per Benicàssim, ens sumem a la crida ciutadana per a que les persones que formen part de l’estat espanyol, puguen escollir lliurement al cap de l’estat, mitjançant un referèndum.
Com ha afirmat el portaveu nacional de la coalició Enric Morera, el model de la transició, “que acaba amb l’abdicació del rei Joan Carles ha estat un mal negoci per als interessos valencians i per això, ara ens trobem davant d’una oportunitat històrica per a que els ciutadans i ciutadanes puguen participar democràticament en la presa de decisions i puguen votar un nou model territorial de l’Estat”.

Per tot això, subscrivim la Proposició no de Llei enregistrada al Congrés dels Diputats, reclamant l’elecció directa de tots els càrrecs públics, inclosa la prefectura de l’estat. La presentem en forma de moció i la recolzarem com a garantia del principi d’igualtat de tots els ciutadans i ciutadanes. http://coaliciocompromis.net/16688/proposicio-presentada-hui-per-compromis-al-congres-i-les-corts-perque-el-cap-destat-siga-electe/

Tanmateix cridem a la ciutadania a participar pacíficament en les concentracions convocades a les 20 hores en els ajuntaments valencians per a reclamar la celebració d’un referèndum per decidir obertament en llibertat i en democràcia.

Compromís per castelló

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa