Diari La Veu del País Valencià
Sagunt – És precis posar en marxa el pla d’ocupació
Sagunt – És incomprensible el retard en posar en marxa el pla d’ocupació

EL PP RETARDA DELIBERADAMENT EL PLA D’OCUPACIÓ, TAL I COM FA AMB ALGUNES OBRES, PER MOTIUS ELECTORALISTES

Quico Fernández: ” És incomprensible el retard en posar en marxa el pla d’ocupació si no és perquè intenten aproximar el màxim el final de les obres a les eleccions municipals. Són moltes les famílies que necessiten urgentment uns ingressos per poder afrontar les necessitats més bàsiques, mentre els regidors del PP es prenen el tema amb tota la calma.”

Des de Compromís ja vam advertir de la lentitud del procés, ja que a més del retard es pot posar en risc algunes de les partides. La resposta del govern municipal ha sigut alentir encara més les gestions: en les últimes dues setmanes només hi ha hagut una comissió d’hisenda, en la qual el pla d’ocupació es va tractar durant 22 minuts.

Són encara moltes les qüestions que queden per decidir, entre altres les obres per contractació indirecta, i en principi pensàvem que calia arribar a un acord, però la veritat és que almenys amb nosaltres no parlen. Potser ja ho tenen tot lligat amb SP i el PSOE.

Nosaltres hem dit des del principi que el pla d’ocupació ha d’arribar a més parats, i que la distribució de les partides és inadequada, com ja es va demostrar amb el Pla anterior, i per això no vam recolzar la proposta en el Ple.

La prova més evident és que per anar bé, s’hauria d’haver aprovat el Pla en el ple de maig, i a esta marxa dubtem que es puga aprovar en el de juny.

Compromís per Sagunt

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa