Diari La Veu del País Valencià
EUPV Ondara obri un grup en ‘Facebook’
Esquerra Unida obri un grup en “Facebook” per a arreplegar idees, propostes, necessitats, reflexions per a incorporar-les al programa de les eleccions municipals de 2015.
 El col.lectiu d’Esquerra Unida d’Ondara-Rectoria, obri una ferramenta via internet per a arreplegar propostes ciutadanes i elaborar un autèntic programa obert.
La setmana passada el col.lectiu local d’Esquerra Unida, va obrir un grup a la xarxa social “Facebook” per a arreplegar propostes ciutadanes. L’objectiu principal és elaborar un autèntic programa obert en el que puga participar qualsevol veí d’Ondara o dels voltants.

L’enllaç directe a aquest grup és: https://www.facebook.com/groups/768127383238480/

D’aquesta manera la formació d’esquerres obri una via de comunicació amb els ciutadans per a que aquestos puguen fer arribar tant propostes concretes, com problemes puntuals o reflexions, i que puguen servir a l’hora d’elaborar un programa electoral amb el que presentar-se a les eleccions municipals del 2015.

A més a més, EUPV Ondara-Rectoria, posa a disposició de la gent altres formes de fer-nos arribar propostes o idees en general, sobretot si volen conservar l’anonimat. Ho poden fer:

-Via correu electrònic: [email protected]
-Via telefònica: 636 609 554

D’aquesta manera informem que les nostres assemblees son obertes i si algú vol ser informat de quan es celebren només ha de demanar-ho amb aquestos mitjos o seguint-nos per les xarxes socials:
-Facebook: EUPV Ondara Rectoria
-Twitter: @eupv_ondarayrec
-Blog: http://www.esquerraunidaondara.blogspot.com.es/

EUPV Ondara

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa