Pedreguer commemora el 25-N

25 novembre 2016 01:00h
Pedreguer commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Amb motiu del 25-N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, el Ple de l’Ajuntament de Pedreguer, en la sessió ordinària celebrada el passat dijous 24 de novembre, va aprovar unànimement una moció per a manifestar de manera clara i decidida el rebuig a qualsevol forma de violència masclista, comprometre’s a continuar treballant per tal d’aconseguir posar fi a aquesta xacra, sol·licitar la implicació del conjunt de les institucions de l’Estat en la lluita i recordar totes les dones víctimes d’aquesta violència.
 
Aquesta mesura s’afegeix al conjunt d’actes que s’han preparat per l’Ajuntament i les associacions feministes del poble i la comarca amb motiu de l’esmentada data. Així, des del 18 de novembre lluís al balcó de l’ajuntament la pancarta contra les violències masclistes. A més, la institució s’ha adherit a la campanya #UnHomeDeVeritat de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que compta amb la participació del futbolista pedreguer José Luis Gayà. Al seu torn, demà dissabte, a partir de les 10 h, el col·lectiu Femme Força pintarà un mural commemoratiu al parc del c/ Maria López. Aquest col·lectiu, juntament amb l'associació de dones Màtria, estaran al "Rastre" duent a terme la VII Campanya de Vacunació contra la Violència de Gènere. Finalment, el proper 28 de novembre tindrà lloc a la Casa Municipal de Cultura la xerrada “La violència de gènere en població adolescent i jove”, a càrrec de Jesús Herranz i organitzada amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant.
 

Amb les accions assenyalades, l’Ajuntament de Pedreguer vol manifestar una vegada més el seu compromís amb la igualtat de gènere i amb l'eradicació de la violència contra les dones, en qualsevol de les seues manifestacions.


 

Descargas

next