Diari La Veu del País Valencià
A Alacant es demostra com és de falsa la línia roja de Fabra contra la corrupció
Mollà: “La situació del PP d’Alacant demostra com de falsa és la línia roja de Fabra contra la corrupció”

La diputada de Compromís exigeix la dimissió dels dos regidors imputats a Torrevieja

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “el lamentable espectacle que està donant el PP a Alacant, amb l’alcaldessa, Sonia Castedo, i diversos regidors imputats per presumpta corrupció que es neguen a dimitir, demostra que la suposada línia roja d’Alberto Fabra contra la corrupció és falsa”.

Mollà ha indicat que “ara és el torn del vicealcalde d’Alacant, Andrés Llorens, que assegura que no dimitirà ni encara que se li òbriga judici oral, una actitud lamentable que demostra que la motivació d’este regidor no és mirar pels interessos de la ciutadania, sinó per salvar la seua situació personal”.

“I davant esta situació, que ha instal·lat Alacant en el desgovern, veiem com Fabra es mostra impassible i permet que s’estiga embrutant el nom de l’Ajuntament, sense cap preocupació sobre la relació de l’alcaldessa i els regidors amb presumptes casos de corrupció”, ha assenyalat.

Alhora, la diputada de Compromís ha apuntat que “ara el PP de la Vega Baja suma també dos nous regidors imputats a Torrevieja per usar els mòbils públics per a ús personal, pel que des de Compromís exigim la seua dimissió, com reclamem també la dels regidors imputats en Oriola; la de l’alcaldessa de Novelda, Milagrosa Martínez i la resta de càrrecs públics relacionats amb casos de corrupció”.

Mireia Mollà ha afegit que “esta situació és del tot insostenible, cal garantir l’ètica i la transparència en les institucions i el PP ja ha demostrat en reiterades ocasions que no tenen cap voluntat d’establir este tipus de mesures”.

Compromís per Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa