Compromís per l'Alcúdia sol·licita la convocatòria d'un Ple extraordinari

13 juny 2014 01:00h
Compromís per l'Alcúdia sol·licita a l'alcalde la convocatòria d'un Ple extraordinari per a demanar la convocatòria d'un referèndum sobre la forma d'Estat.
 
El fet de que la premura en els tràmits per a la votació en el Congrés de la Llei Orgànica que permetrà la sucessió -amb el procediment d'urgència i en lectura única- impediran que l'Ajuntament de l'Alcúdia es puga pronunciar abans de la decisió del Congrés, motiven aquesta petició de convocatòria de Ple Extraordinari.
 
L'escrit de sol·licitud diu el següent:

Sr Alcalde de l'Ajuntament de l'Alcúdia,
 
El passat dimarts 3 de juny, al dia següent de ser anunciada l'abdicació del rei d'Espanya, el meu grup va registrar una moció en la que en síntesi demanem que es realitze un referèndum per tal de determinar la forma d'Estat.
 
Tenint en compte que la major part de la població actual, no va poder participar ni en la Llei de Reforma Política de 1976, ni en el referèndum de la Constitució de 1978, aquest és el moment per abordar un debat per tal que tota la ciutadania puga participar en la decisió democràtica sobre la forma d'Estat per mitjà d'un referèndum.
 
Però, des de les altes instàncies de l'Estat, lluny de propiciar un debat serè sobre aquest important tema, es vol accelerar els procediments, per a en tan sols 9 dies des de l'anunci de l'abdicació, i en lectura única, es deixe tot "atado y bien atado", furtant al poble no sols la decisió sobre si prefereixen una Monarquia o una República, sinó impedint la realització d'aquest mateix debat.
 
Li sol·licitem, per tal de que l'Ajuntament de l'Alcúdia puga pronunciar-se al respecte, la realització d'un Ple extraordinari, abans de la sessió del Congrés de Diputats, que debata la moció presentada pel nostre grup el passat dia 3 de juny i que hui substituïm amb una nova que completa l'anterior, donat que el Ple ordinari es realitzarà amb posterioritat  a la votació realitzada pel Congrés de Diputats.

Compromís per l'Alcúdia

photo
 

Descargas

next