Diari La Veu del País Valencià
Resolució contractes de la Piscina de València i del Teatre Musical
La denúncia de Compromís porta a l’equip de Barberà a resoldre els contractes de la Piscina de València i del Teatre el Musical
Consol Castillo va denunciar al mes de febrer l’impagament del cànon de la Piscina de València per part de la concessionària des de fa més de tres anys

La regidora de Compromís també va denunciar en març que els deutes amb la Seguretat Social i hisenda impedien a Rain Forest cobrar el canon municipal del Teatre el Musical des de juliol de 2013

La Junta de Govern Local de demà aprovarà la resolució del contracte de la concessió de la Piscina de València amb la mercantil Hosva, propietat de de Jesus Barrachina degut a l’impagament de les obligacions amb l’Ajuntament durant més de tres anys, les reiterades queixes per la falta de manteniment i els deutes amb la Seguretat Social i l’Agència Tributària.

A la mateixa Junta de Govern Local s’iniciarà el procediment administratiu per a resoldre el contracte de gestió i explotació de Teatre el Musical, administrat fins ara, per l’empresa Crystal Forest, propietat del conegut ventríloc José Luis Moreno. Degut a que l’empresa presenta diferents reclamacions per deutes amb la Seguretat Social i l’Agència Tributària, que impedeixen des del mes de juliol del 2013 a l’Ajuntament abonar-li a l’empresa el cànon per la gestió del teatre localitzat al barri del Cabanyal-Canyamelar.

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha destacat que als mesos de febrer i març de 2014 Compromís ha denunciat els incompliments reiterats de les concessionàries de la Piscina de València i del Teatre el Musical. A més ha ressaltat que les dues empreses concessionàries tenen vincles directes amb el Partit Popular. En el cas de l’empresa de Jesus Barrachina, s’ha encarregat des de fa anys d’organitzar diferents actes, com els sopars de la militància del PP de València i les nits electorals del partit conservador.

L’empresa de José Luis Moreno, presenta un expedient judicial controvertit relacionat amb el Partit Popular, ha segut imputat en el cas Palma Arena, també apareix com a donant del partit conservador a la llista de Barcenas i va ser condemnat el passat mes de juliol per vulnerar els drets laborals. A més quan va aterrar a València, Crystal Forest va contractar a l’exassessor d’Eduardo Zaplana, Felipe del Baño, i a la neboda de Rita Barberà, Toti Corbín Barberá.

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha declarat: “L’equip de Barberà coneixia des de fa anys les deficiències d’estes empreses sense prendre les mesures oportunes, fins a que Compromís ha denunciat públicament els deutes amb les administracions i l’incompliment clar dels respectius contractes. No pot ser que Barberà tinga una diferent vara de mesurar per a sancionar a les empreses afins al Partit Popular, respecte a la resta de la ciutadania”.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa