Diari La Veu del País Valencià
Edició XX de l’Esport en Primavera a Pedreguer
Ja s’allarga el dia, ja fa bon temps, ja ens sobren mànigues…. i això, entre altres moltes coses, vol dir que ja tenim al damunt una nova edició de l’Esport en Primavera! La vintena! 20 edicions, fetes possibles sobretot per la inestimable ajuda i col·laboració de les entitats esportives, que, colze a colze amb la Regidoria d’Esports del nostre Ajuntament, treballem de valent per portar-ho a bon terme i que des d’ací us encoratgem a participar de l’esport, perquè repercuteix en la nostra condició física i, com no, en la nostra salut. I el ventall, com sempre, és ampli, perquè volem que tothom hi participe: campionats, tornejos, tallers, concursos…

I, com en altres edicions, als esdeveniments ja habituals (la Cursa Popular, el Campionat de Frontennis o els tornejos de petanca), hem volgut afegir alguna novetat, la més important pel que té de símbol del suport del nostre Ajuntament a la dona i la igualtat (i per això hem volgut que siga la que òbriga la programació), una partida de raspall femení; però també introduïm moltes més novetats, com ara els primers tornejos de bàdminton (escolar), de futbol bombolla o de tir amb arc; un taller d’escacs a l’escola; un master class de bàdminton i un altre de Pilates; una cata d’escalada… o l’acollida d’esdeveniments de caire comarcal com la XXXI volta ciclista a la Marina Alta o la cloenda de la lliga comarcal de gimnàstica rítmica… i moltes més coses que fan que ningú no tinga excusa per participar-hi… i gaudir!

I vull destacar d’aquesta edició un valor afegit, i anhelat per la comunitat esportiva pedreguera: per fi, moltes de les activitats del nostre Esport en Primavera es podran dur a terme perquè disposarem de la instal·lació que ho fa possible, el Pavelló d’Esports de Pedreguer.

A més, també tindrem ocasió d’animar els nostres esportistes més joves, perquè coincidirà durant l’Esport en Primavera altra important cita esportiva, els XII Minijocs de la Marina Alta, el 19, 20 i 21 de maig!

Per acabar, i com és habitual, el nostre agraïment a les entitats que heu col·laborat en la nova edició de l’Esport en Primavera, perquè en realitat una Regidoria d’Esports poca cosa podria fer, sense el coratge, el dinamisme, l’interés i la qualitat de la gent que feu possible que Pedreguer siga esport tot l’any… i no sols aquests dies de primavera. I que feu que l’Ajuntament i tot el poble ens endinsem en aquesta passió que ens uneix, l’esport.

En aquest enllaç podeu veure tota la programació: https://issuu.com/ajuntamentdepedreguer/docs/revista_esport_2017

Salut i esport!

Comparteix

Icona de pantalla completa