Diari La Veu del País Valencià
La política s’ha d’acostar a la ciutadania
M+S CONTINUA ESCOLTANT ELS BARRIS: EL DILLUNS ZONA PLAÇA RIBERA I VOLTANTS

APOSTEM PER UNA POLÍTICA FETA A PEU DE CARRER

Des del seu naixement en 2010 MÉS ALGEMÉSI es caracteritzà per donar la veu als ciutadans els quals, en primàries obertes, quan ningú parlava d’això, escollí el seu candidat. De fet fins i tot pogué, qualsevol, presentar-se de candidat. Des del mes passat, que ens reunírem amb els veïns i veïnes del Pla, hem obert una ronda d’assemblees de barris per tal que la gent ens faça arribar les seues preocupacions i les seus propostes de millora. Si la ciutadania no s’acosta a la política, la política s’ha d’acostar a la ciutadania. I a més o fem, mentre l’oratge ho permeta, a peu de carrer, en mig de la plaça tal i com sorgí la política en temps dels antics grecs.

És per això que el dilluns 9 de juny, MÉS ALGEMESÍ ha convocat una assemblea de barri per a la zona de la plaça de la Ribera i voltants. Per a convocar-los anem a repartit octavetes en totes les cases de la zona i penjarem cartells per fer-los saber que la reunió tindrà lloc a les 19.30 hores a la plaça de la Ribera. Tot el que aquests veïns ens conten i ens proposen, juntament amb el que ens diguen en la resta de reunions, servirà per configurar el nostre propi programa electoral de 2015.

L’èxit de la primera reunió en el Pla, on els nostres regidors pogueren conéixer i veure de primera mà la situació de deixadesa d’aquella zona, ens ha animat a continuar impulsant aquestes assembles de barri. Una nova forma de fer política que no separe polítics de ciutadans, no sols és possible, sinó que és l’única manera de fer política que té sentit.

Comparteix

Icona de pantalla completa