Diari La Veu del País Valencià
Compromís denuncia el descontrol dels fanals de llum a Benimaclet
El Grup Municipal de Compromís, a partir d’una denúncia que li ha fet arribar un veí, ha lamentat el malbaratament de recursos que suposa deixar encessos tota la nit 8 focus d’alta potència.

El fet s’ha produït durant mesos a les pistes esportives municipals ubicades en el carrer Doctor Vicent Saragossà amb el carrer Reial Acadèmia de Cultura Valenciana, al barri de Benimaclet de València.

El veí que ha fet arribar la denúncia a Compromís, relata que s’havia posat en contacte amb la Fundació Esportiva Municipal i, també, amb enllumenat públic, però que el resultat va ser nul perquè li passaven d’un organisme a l’altre i viceversa.

Finalment, i partir de les preguntes al Ple presentades per Joan Ribó sobre esta qüestió, l’Ajuntament ha solucionat el problema després de mesos.

Compromís li demanava a l’equip de govern del PP saber per què es deixen encessos els 8 potents focus tota la nit. Des de quin dia s’estaven deixant encesos i per quina raó, així com quants kw/h consumeix cada focus i a quina quantitat econòmica correspon.

A més, des de Compromís s’ha tornat a lamentar que la factura elèctrica de València siga tan elevada. En eixe sentit, Ribó, ha declarat: “A València es consumeix el doble d’electricitat en il·luminació pública que en Barcelona o Madrid. Si es consumira electricitat com en Madrid o Barcelona, quantes retallades ens estalviaríem, com per exemple la dels treballadors de la EMT o la de les empreses de la poda?

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa