Cal arreglar les pèrgoles exteriors del parquing de l’Hospital General

9 juny 2014 01:00h
Després de la denúncia de Compromís, es demana a Lubasa que arregle les pèrgoles exteriors del parquing de l’Hospital General

La diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, demanava explicacions a la Conselleria de Sanitat , perquè la part externa de l’aparcament soterrani de l’Hospital Universitari General de Castelló, en la superfície del qual hi ha dos pèrgoles o estructures de fusta, amb el sostre de làmines de pesat material plàstic, el quan està trencat des de fa molt de temps.

En cada temporal de mal temps i vents, com el recent, es va desprenent una part d’eixos plàstics, com ha passat en els darrers dies, i hi ha un risc real de poder caure sobre les persones.

Aquest aparcament ha estat sempre carregat de polèmica, ja que des de que es va fer, al mateix temps es va clausurar l’aparcament gratuït en superfície que comptava amb 600 places, i es va idear no pensant en solucionar un inexistent problema d’aparcament, sinó en generar un negoci privat a tercers.

La part externa del mateix, a pesar del negoci que suposa per a l’empresa explotadora, no es troba precisament en un bon estat, i prova d’això, a més de la manca de treballs de neteja, manteniment i jardineria, està el fet que durant mesos els plàstics de les pèrgoles estinguen soltant-se.

Oltra va preguntar a  qui li correspon el manteniment del mobiliari exterior d’aquest aparcament , i si al trobar-se aquest aparcament en l’Hospital, pensar prendre cap mesura el Consell al respecte.

El Conseller de sanitat respon ara que el manteniment del mobiliari del pàrquing correspon a l’hospital excepte les dos pèrgoles de l’exterior, que correspondrien a l’empresa concessionària. Des de l’hospital s’hauria instat a Lubasa  que repare immediatament els desperfectes, després de la pregunta parlamentària de Compromís.

Compromís per Castelló

photo
 

Descargas

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next