Diari La Veu del País Valencià
Cal posar en funcionament en juny el sevei de menjador escolar d’estiu
Compromís denuncia la falta de previsió per posar en funcionament en juny el sevei de menjador escolar d’estiu.

Davant la situació actual, la regidora Davinia Bono s’escusa en un nou programa de Conselleria, deixant a l’ampara a les xiquetes i xiquets que en estos moments no tenen el servei de menjador per garantir la seua nutrició diaria.

El Grup Municipal Compromís denúncia la falta de presvisió i apel·la a que s’actue d’immediat “no ens podem permetre esperar a vore que diu Conselleria, hem d’avançar-nos per garantir el menjar als més menuts. El PP s’ha escusat dient que Conselleria va a treure una subvenció, i la realitat és que ja arribem tard. No totes les escoles ofereixen menjador escolar el mes de juny i en qualsevol cas, aquest no està becat.”

Esta espera ha suposat que xiquetes i xiquets del nostre municipi tinguen la necessitat d’anar al menjador social, ja que a casa seua no es pot garantir la seua nutrició.

Des de Compromís apuntem, “L’ajuntament no pot caure en aquestes errades, ha de previndre estos casos i com s’ha fet en els ajuntaments on governa Compromís s’ha tingut un pla preparat de bestreta per garantir no arribar a la situació en la que ens trobem a dia de hui al nostre municipi”

“El que està fent el PP amb els xiquets i xiquetes és inhumà. És un atac als drets fonamentals de tots. Qui tinga una necessitat especial per la seua condició, deu veure-la atesa per l’Administració Pública. No és més que una descarada marginació i altra retallada, deixant abandonat un sector de la població, que per les seues condicions són vulnerables i necessiten d’ajuda immediata” apunta la regidora.

“Des de Compromís no podem permetre aquest atac als nostres infants i les seues famílies i per això eixigim per una banda acció immediata per solventar aquest problema així com responsabilitats polítiques. La regidora responsable, Davinia Bono és incapaç de previndre ni tampoc de donar sol·lució als problemes dels nostres ciutadans i ciutadanes més desfavorides en la nostra ciutat, no sabem si per deixadesa o per insensibilitat manifesta .” conclou Cristina Rodríguez.

Compromís per Sagunt

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa