Finalitza la campanya de la sega sense registrar-se cap robatori

23 octubre 2013 01:00h
La campanya de la sega de l’arròs en Sueca ha finalitzat enguany sense que s’haja registrat cap incidència quant a robatoris, ni en sequers, ni pel que fa a maquinària agrícola. Així ho ha indicat el Cap de Guarderia Rural del Consell Agrari, Joan Carbonell, el qual ha informat la Junta del Consell i al seu president. La campanya de la sega de l’arròs va començar el 27 de setembre i va concloure, a instàncies de la Guarderia Rural, el diumenge 13 d’octubre, un total de 17 dies. Durant tot este temps, no s’ha hagut de lamentar cap incident d’importància, excepte tres eixides del camí per part de tractors i màquines segadores, que únicament van ocasionar alguns danys materials.
 
Enguany, i gràcies a la gestió de la Junta del Consell Agrari, s’ha pogut contractar una persona més que ha estat realitzant el servei durant els matins, ajudant en les funcions de facilitar la circulació de les màquines i tractors en els encreuaments amb les carreteres. Durant tota la campanya, s’han supervisat 11.438 quilòmetres amb els vehicles que es disposa: 3.797 amb el X-Trail, 3.760 amb el Navara, 2.581 amb el Patrol i 1.300 amb els quad ATV.
 
“Una vegada més, s’ha demostrat per què el terme de Sueca és el que patix menys robatoris, i per què és tan important el cos de Guarderia Rural per a l’agricultor de la nostra ciutat, qui pot estar ben satisfet de disposar d’un servei específic i propi com a seu, a peu de camp; un servei que altres Ajuntaments amb la mateixa població no tenen”, en paraules del president del Consell Agrari i regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez.
 
Tant el president com la Junta, volen felicitar al cos de Guarderia Rural “pel bon treball realitzat; així com agrair també la inestimable col·laboració de la Guàrdia Civil de Sueca, que ens ha prestat un excel·lent servei de vigilància”.


 
next