Diari La Veu del País Valencià
EU-Alzira critica el dispendi que suposarà enguany les Festes d’Alzira
EU-ALZIRA CRITICA EL DISPENDI PER A LES FESTES DE SANT BERNAT

EU-Alzira critica el dispendi que van a suposar enguany les Festes d’Alzira, les últimes abans de les eleccions municipals, ja que la Sra. Bastidas li ha doblat el pressupost del 2013, s’han injectat més diners per al recinte firal i a més a més es pensa editar un altre BIM per a festes.

A l’increment del pressupost municipal de les Festes d’Alzira per al 2014, cal sumar-li noves modificacions de crèdit que han unflat la seua assignació pressupostària que ha passat a doblar la despesa del 2013 (fins 200.000 euros), a més d’altres despeses suplementàries: 50.000 euros més per al recinte firal (que sumen 250.000 per al 2014 juntament amb l’aportació de Diputació) i ara l’edició d’un BIM especial per a festes. I tot això en les últimes festes abans de les eleccions municipals.

Segons I. Martínez, portaveu d’EU-Alzira: ‘després del compromís de l’any passat del regidor de Festes, el sr Fita, de posar en marxa una Comissió Plural de Festes, res s’ha sabut. Aquesta proposta la venim realitzant des de fa anys per part d’EU, per a què siguen entitats i associacions de la localitat que tracten de dur endavant unes festes realment participatives i que connecten amb el teixit social de la ciutat.’

Des d’EU lamentem que moltes de les propostes que hem realitzat (plans de treball, banc d’aliments, banc farmacèutic, zona 30 en el casc urbà, defensor dels veïns, etc.) s’han rebutjat per part del PP i l’equip de govern, argumentant suposats problemes pressupostaris. Però, vegem quines són realment les prioritats a l’hora d’assignar recursos: un model caduc i finiquitat de festes per a promoció de l’equip de govern de torn només quan arriben eleccions.

EUPV Alzira

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa