Diari La Veu del País Valencià
En marxa l’Espai Ovidi, que permet l’accés a la informació sobre l’artista alcoià
RedactaVeu / Alcoi

Segons Jordi Tormo, “aquesta iniciativa té com a objecte donar a conéixer la vida i obra d’Ovidi Montllor. Per a això, tant l’Espai Ovidi ubicat al passeig, com el seu format web, ens ofereixen informació sobre la seua vida i la seua obra en les vessants de la cançó, el cinema, el teatre i la poesia i ens faciliten l’accés a recursos com l’Arxiu Ovidi de la Universitat Politècnica de València i el monogràfic especial de la revista Eines Ovidi transversal publicat per l’IES Pare Vitòria”.

A més, l’Espai Ovidi inclou un apartat dedicat a la seua amistat personal amb Antoni Miró i una col·laboració realitzada per Isabel Clara-Simó en la qual parla d’Alcoi, d’Ovidi i d’Antoni Miró.

Cal destacar que aquesta iniciativa forma part de la Ruta Ovidi Montllor, al voltant de la qual, la Regidoria de Turisme ha editat en un fullet que va tenir gran acollida per part del públic català a la passada fira Modernista de Barcelona.

Segons la pròpia regidora de Turisme Maria Llopis, “algunes de les seues cançons, així com l’Espai Ovidi, serviran als turistes per a conéixer la nostra ciutat a través d’aquest alcoià internacional. No podem oblidar que Ovidi continua sent un gran promotor turístic de la nostra ciutat, sobretot en Catalunya, i que molts dels turistes catalans, que vénen a visitar-nos, ho fan amb motiu de conéixer la ciutat d’Ovidi. Amb aquesta ruta pretenem que siga ell d’alguna manera el que faça de guia turístic dels racons més emblemàtics d’Alcoi a traves de les seues lletres”.

Comparteix

Icona de pantalla completa