Diari La Veu del País Valencià
La Caminada Solidària contra el Càncer de Sueca recapta 5.000 euros
Dissabte passat va tindre lloc la multitudinària Caminada Popular Solidària Contra el Càncer, un esdeveniment esportiu que va nàixer fa ara set anys com a acompanyament a la Volta a Peu, i que, des de fa dos, ha adquirit un caràcter solidari. La iniciativa, organitzada pel Club de Córrer Peus Quets i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, va comptar amb la participació de més de 1.300 persones, una xifra que va superar a la de l’any anterior.

“La nostra valoració de la iniciativa és súper positiva. El Club Peus Quets treballa, no sols per a l’organització de carreres i competicions, sinó també en causes solidàries com és esta Caminada. Per a la gent del Club ha sigut molt important i emocionant participar. Estem molt orgullosos del treball realitzat i, per descomptat, l’any que ve repetirem”, ha explicat el president del Club Peus Quets, Ramón Monjo. “L’èxit aconseguit enguany ha superat el de l’anterior ja que tot el municipi s’ha bolcat amb esta iniciativa, organitzada per la Regidoria d’Esports i el Club Peus Quets. Voldria agrair el treball que ha realitzat el Club, així com la col·laboració de la Junta Local contra el Càncer de Sueca i de l’hospital de la Ribera. També voldria agrair a tot el poble de Sueca la seua solidaritat amb esta causa. Espere que l’any que ve se supere l’èxit i la quantitat recaptada”, ha afirmat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

Al voltant de 5.000 euros ha sigut finalment la quantitat recaptada en esta edició, una xifra que duplica sensiblement la de l’any anterior. La venda de camisetes, les aportacions que van realitzar els ciutadans en l’urna instal·lada en la plaça de l’Ajuntament durant la prova, així com la col·laboració econòmica de diferents empreses del municipi, han aconseguit que la Caminada resultara tot un èxit que garantix la seua continuïtat.

Al finalitzar el recorregut, els participants van poder disfrutar d’una sessió d’aeròbic en la mateixa plaça oferida per Mónica Carrasquer, una de les membres del club Peus Quets.

Comparteix

Icona de pantalla completa