Sueca exposa els treballs presentats al Concurs de Cartells de Setmana Santa

8 abril 2014 01:00h

Divendres passat va tindre lloc, en l’Espai Claros de la sala Els Porxets, la inauguració de l’exposició de tots els treballs presentats al Concurs de Cartells per a ser la imatge de la Setmana Santa de Sueca 2014. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Cultura, Josep Navarro; i el regidor de Promoció Lingüística, Salvador Giménez; van acudir a l’acte per a contemplar la mostra dels 53 cartells presentats a esta edició, en la qual va resultar guanyador Cristóbal Aguiló, d’Alcantarilla (Múrcia), pel seu treball presentat amb el lema El motiu de la nostra fe. Els finalistes van ser, en esta ocasió, Iñaki Fernández, d’Arre (Navarra), pel seu treball amb el lema Arraigo; i Salvador Ferri, de Sueca, pel seu treball amb el lema Nazarenos.
 
L’exposició de tots els cartells presentats al concurs, organitzada per la Junta Major de Confraries de Sueca, podrà visitar-se fins al pròxim 13 d’abril.
 
D’altra banda, el mateix divendres a la vesprada va tindre lloc també la inauguració de l’exposició de pintura Olis, de Daniel Tomás Aguilar. La mostra podrà contemplar-se fins al 13 d’abril, en l’Espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets. 
 

 
next