Diari La Veu del País Valencià
Lluites en el PP per a desallotjar Els Verds-PSPV de l’ajuntament d’Oriola
EFE / Oriola

Acompanyada pel secretari general local del PP, Dámaso Aparicio, Ferrando ha manifestat que l’agrupació oriolana no deixarà “que ningú impose un candidat”.

En aquest sentit, ha indicat que “representants” de la direcció provincial i regional del PP els han comunicat que “serà el PP d’Oriola i el Grup Popular Municipal els qui trien al candidat” a l’alcaldia que ha d’acompanyar la possible moció de censura.

Lorente, que ha estat present en aquesta compareixença de premsa asseguda entre els periodistes, va declarar com a imputada, a l’octubre del passat any, per suposades il·legalitats en l’adjudicació del servei de residus urbans d’Oriola, una de les peces separades del denominat “cas Brugal”.

En aquest sentit, ha afirmat que per als 11 regidors que ja han signat la proposta de moció de censura -tots excepte Rodríguez Barberá, que entén que aquesta moció no està autoritzada per l’adreça regional i provincial- la candidata és “Lorente, per coherència i lleialtat”.



“Amb coherència perquè el PP manté el cartell electoral que va oferir als ciutadans en les eleccions locals de 2011 i que va abanderar una candidata -Lorente- amb el suport de tot el PP, i amb lleialtat en la presa de decisions, ja que era una persona vàlida per a l’alcaldia el 2011”, ha argumentat la presidenta local.

Onze dels dotze edils del PP a l’ajuntament d’Oriola van signar ahir, en una notària de la ciutat, la citada proposta de moció de censura contra el Govern local (Els Verds-PSOE), la qual també va tenir el suport de l’edil no adscrit Bob Houliston.



“Barberà té la porta oberta per a signar la moció”, ha dit Ferrando, el grup municipal del qual precisa de la rúbrica d’aquest edil del PP i de l’edil sense grup Asunción Mayoral per a presentar la moció de censura contra l’alcalde, Monserrat Guillén (Els Verds).

Segons ha exposat, el PP d’Oriola i el Grup Municipal són igual de responsables i lleials al partit que Rodríguez Barberà, per la qual cosa ha demanat que “ningú qüestione que les decisions del PP oriolà no segueixen les línies marcades per Ciscar, Fabra i Rajoy”.


Comparteix

Icona de pantalla completa