Diari La Veu del País Valencià
La sanitat privatitzada del PP valencià és una estafa
Víctor Tormo (EU): “La sanitat privatitzada del PP valencià és una estafa i el que millor ho sap és el conseller Llombart”
EU demanarà a la Sindicatura de Comptes que fiscalitze els plecs dels contractes privats en Sanitat

El diputat d’EUPV en les Corts Valencianes, Víctor Tormo, ha celebrat que “per fi ni més ni menys que el conseller de Sanitat haja deixat clar que la privatització ha sigut una estafa manifesta i que la sanitat pública és més eficaç i més barata”. “Ja estava clara la inutilitat de la sanitat privada atenent a la manca d’estudis solvents que demostraren la seua viabilitat econòmica, però ara ja és palmari que els plecs dissenyats per als contractes dels cinc departaments privatitzats han sigut un desastre”, ha declarat Tormo qui ha denunciat que, segons respostes oficials de la Conselleria de Sanitat, “els departaments privatitzats són els que més queixes ocasionen entre la ciutadania”. “És un fet incontestable que la sanitat privatitzada ocasiona més queixes entre els usuaris que la sanitat pública”, ha criticat Tormo.

Per al parlamentari autonòmic, la “broma de mal gust coneguda com Model Alzira que ha creat i exportat el PP valencià ens costarà molt car a la llarga”. Per això, Tormo ha anunciat que la formació d’esquerres registrarà una Proposició No de Llei que instarà a la Sindicatura de Comptes a fer un estudi especial sobre els contractes i els Plecs dels departaments de salut privats.

Comparteix

Icona de pantalla completa