Oberts els terminis d’inscripció per a l’Escola d'Estiu 2014 de Sueca

30 abril 2014 01:00h
Imatge corresponent a l'edició de 2013 de l'Escola d'Estiu de Sueca.
Les Regidories d’Educació i Joventut i el Consell de la Joventut han fet públics els terminis per a poder inscriure’s en l’Escola d'Estiu 2014, tant per als joves que opten a ser monitors com per als xiquets i xiquetes que vulguen assistir. En el cas dels primers, el termini de presentació d’instàncies comença hui, 29 d’abril, i finalitzarà el 10 de maig.

Tots els interessats hauran de complir una sèrie de requisits obligatoris, com ara tindre entre 18 i 35 anys; estar empadronats en Sueca, almenys un any; posseir el títol de graduat escolar i una titulació relacionada amb l’educació o com a monitor de temps lliure o una experiència de noranta dies com a monitor. Pel que fa a la inscripció dels xiquets i xiquetes, haurà de realitzar-se entre el 3 i el 14 de maig. Podran participar els menors que cursen des de Primer d’Infantil fins a Sisé de Primària, i tindran prioritat els empadronats i escolaritzats en Sueca.

La novetat enguany és que totes les inscripcions, tant les de monitors com les dels menors, s’han de presentar en el Casal Jove (plaça Jaume I) de dilluns a dissabte, de 18 a 20 hores. El preu és de 50 euros. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web: www.cjsueca.com. Enguany, serà el Consell de la Joventut qui s’encarregarà de tota la gestió de l’Escola d'Estiu, tant pel que fa a la selecció dels monitors com a l’admissió dels alumnes. “Des de l’Ajuntament hem volgut que, en compte de cedir la gestió a una empresa privada, cedir-la al Consell de la Joventut, associació d’associacions juvenils del municipi, on es troben representades totes elles. Fins ara, el treball realitzat pel Consell de la Joventut en l’Escola d'Estiu ha sigut perfecte i, per això, estem convençuts que enguany tornarà a ser un èxit”, ha explicat la regidora d’Educació i Joventut, Raquel Tamarit.    

L’Escola d’Estiu es realitzarà de l’1 al 31 de juliol, de 9 a 13.30 hores, en els centres Cervantes i Carrasquer. Els objectius principals d’esta iniciativa són: aprendre activitats socioculturals, educatives i esportives; aprendre a conviure amb altres xiquets i xiquetes; i la utilització correcta del temps lliure i d’oci. Les activitats principals consistiran a: tallers i jocs d’animació; pràctica de diversos esports; i eixides a la piscina, platja, parc de l'Estació o a la Muntanyeta dels Sants, depenent de l’edat dels menors.   next