Diari La Veu del País Valencià
Burjassot posa a disposició un espai per al trasllat d’alumnes del San Joan de la Ribera
Europa Press / Burjassot

Des de la corporació local expliquen que, davant la petició de la Conselleria d’Educació de divendres passat 19 de juliol a l’Ajuntament d’un espai adequat per a poder impartir els ensenyaments de segon cicle d’educació Infantil, Primària i Secundària per a la ubicació transitòria de l’alumnat escolaritzat en el CEIP Sant Joan de Ribera, el consistori va aprovar anit al ple posar a disposició de l’esmentada administració la parcel·la situada al carrer José Carrau.

La petició de Conselleria “arriba després que el passat 15 de juliol, en Junta de Govern s’aprovara la declaració de ruïna econòmica del col·legi Sant Joan de Ribera”, recorda l’Ajuntament.

“Ruïna econòmica -prossegueix- declarada després de comprovar que, tal com es desprén de l’informe tècnic elaborat pels arquitectes, tan sols és viable una reforma integral de l’edifici principal i el més antic o bé la construcció del nou, la llicència d’obres del qual està concedida per part de l’Ajuntament des del 2010, any en el qual la Conselleria va pressupostar el nou col·legi i ja tenia el projecte del mateix”.

A l’espai cedit per part de l’Ajuntament, amb una superfície de 5.545 metres quadrats, es podrà ubicar de manera transitòria, mitjançant la instal·lació provisional en aules prefabricades, a l’alumnat del centre, afirmen.

En total, en la parcel·la s’haurien d’ubicar les 18 unitats autoritzades del centre, incloses les dos unitats d’educació infantil, les aules de la qual estan situades actualment en el CEIP Verge Desemparats.

Una vegada aprovada aquesta cessió, l’Ajuntament ha requerit a la Conselleria que “li facilite la informació necessària per a ultimar els treballs que doten l’esmentada parcel·la dels serveis necessaris per al trasllat del centre ja que les obres en el citat solar van acabar el setembre de 2011 en no rebre el consistori resposta, després de tres requeriments a l’administració autonòmica de les necessitats i característiques dels serveis dels quals s’han de dotar les aules prefabricades”.

Comparteix

Icona de pantalla completa