Diari La Veu del País Valencià
Deu policies locals de Sueca reconeguts per la Generalitat
La Generalitat Valenciana ha reconegut amb la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc la labor i trajectòria professional de deu policies locals de Sueca
El municipi de Gandia va acollir, fa uns dies, l’acte d’entrega de les distincions que atorga anualment la Generalitat Valenciana a agents de la Policia Local en reconeixement a la seua labor i trajectòria professional.

Fins allí es van desplaçar els deu agents del cos de la Policia Local de Sueca mereixedors de la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc pels seus 25 anys en servici actiu.

Acompanyats per la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió, i per l’Intendent Cap de la Policia de Sueca, Juan Torró, un dels condecorats, els agents van rebre de mans del conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano; la delegada del Govern, Paula Sánchez de León; i l’alcalde de Gandia, Arturo Torró; entre altres personalitats, este reconeixement.

“Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, felicitem a tots i cada un dels condecorats per l’enorme esforç i dedicació al capdavant del seu treball. Nosaltres continuem lluitant per millorar el servici al ciutadà i, sobretot, la seguretat de les persones com a objectiu principal. Ha sigut un acte molt emotiu i volem felicitar a tota la Policia Local de Sueca”, en paraules de Sarrió.

Els agents condecorats membres de la Policia Local de Sueca van ser: Juan Torró Beltrán, Intendent Cap; Pep Torres Ventura, Inspector; Pep Puchades Toro, Oficial; Salvador Granell Ventura, Oficial; Paco Bolufer Roda, Oficial; Ildefonso Cabrera Nadal, Agent; Pep Escrivà Palazón, Agent; Toni Castelló Sellés, Agent; Vicent Penalba Sales, Agent; Manolo Ferrando González, Agent.

Comparteix

Icona de pantalla completa