Diari La Veu del País Valencià
Desestimat el recurs d’apel·lació pel sobreseïment de la causa contra l’exalcalde de Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

La secció cinquena de l’Audiència Provincial de València ha desestimat el recurs d’apel·lació presentat per diferents edils del PP de Burjassot contra l’exalcalde del municipi José Luis Andrés Chavarrías per un presumpte delicte de malversació de cabals públics.

El recurs va ser presentat pels querellants després del sobreseïment i l’arxiu de la causa dictaminats el passat mes d’abril pel jutjat de primera instància i instrucció n. 6 de Paterna.

La querella va ser interposada pels edils populars contra Chavarrías amb motiu de la col·locació de diferents pancartes al municipi en les quals es reivindicava que la Generalitat Valenciana fera front als projectes pendents envers el municipi com el soterrament de les vies del metro, la construcció del col·lector o del col·legi Sant Joan de Ribera i del Centre de Salut.

El jutjat de primera instància ja va assenyalar en l’auto d’abril de 2013 que “no s’ha produït malversació” amb la citada posada de les pancartes “doncs, no hi ha hagut destinació dels cabals a usos aliens a la funció pública”.

La sala de l’Audiència Provincial ha acordat “desestimar el recurs d’apel·lació contra l’auto de 22 d’abril de 2013 en el qual s’acorda el sobreseïment i arxiu de la causa”. Contra la resolució no cap recurs.

Comparteix

Icona de pantalla completa