Diari La Veu del País Valencià
Seixanta emprenedors publiquen la seua història en la web per a compartir les seues experiències
EFE / València

Arran de l’èxit del llibre Tretze principis per a emprendre, Giner va llançar la web 13historiasreales.com per a mostrar les experiències reals d’emprenedors.

Aquest projecte pretén, a partir d’exemples i de compartir experiències, animar “tots aquells que tinguen una idea a transformar-la en empresa, però sempre amb els peus en el sòl i sent ben conscients dels riscos que es corren”, indiquen.

Entre les històries es troben projectes consolidats i uns altres que acaben de nàixer, moltes parlen de la satisfacció que produeix treballar en un projecte propi, malgrat el risc, i unes altres expliquen els errors comesos en el passat i la importància d’aprendre’n per a no repetir-los.

El projecte 13 històries reals d’emprenedors cerca recopilar les tretze millors històries relacionades amb cadascun dels tretze principis citats en el llibre original, entre ells creure en un mateix, véncer la por i passar a l’acció.

Segons assegura Fernando Giner en el seu llibre, “si al final d’aquesta lectura aconseguisc que solament un de vosaltres perda la por a emprendre, podré donar-me per satisfet”.

A la fi d’any se celebrarà una trobada entre tots els emprenedors participants en el projecte amb la finalitat de compartir experiències i propiciar col·laboracions.

Comparteix

Icona de pantalla completa